Η ελληνική ζωγραφική 1832-1922 ([Αθήνα] : Eθνοdata, 1996)
Μια multimedia εφαρμογή που πραγματεύεται την τέχνη των μεγάλων δημιουργών και δασκάλων του δέκατου ένατου αιώνα.
System requirements : 486 processor ; 4MB Ram ; Κάρτα οθόνης SVGA ; CD-ROM drive ; MS/Windows 3.11 or Windows 95 NT ; Κάρτα ήχου Sound Plaster ή συμβατής
Keywords: Ζωγραφική -- Ελλάδα -- 1832-1922 -- CD-ROMs.; CD-ROMs.