Παγκόσμια ιστορία ενας μοναδικός οδηγός για την παγκόσμια ιστορία, μια ανεκτίμητη βιβλιοθήκη πολυμέσων (Αθήνα : Ερευνητές Multimedia, 1997)
Μια multimedia εφαρμογή που πραγματεύεται πάνω από 70 animation, 25 βίντεο, 700 εικόνες, 3 ώρες ήχος και κείμενο 220.000 λέξεων.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος :Υπολογιστής ΙΒΜ MPC ή συμβατός 386DX/33MHz, 4MB Ram ; Κάρτα οθόνης SVGA 256 χρωμάτων ; CD-ROM drive διπλής ταχύτητας ;Windows 3.1 η και νεώτερα ; Κάρτα ήχου, μεγάφωνα ή ακουστικά.
Keywords: Παγκόσμια ιστορία -- CD-ROMs.; CD-ROMs.