Ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας 1821-1981. (Αθήνα : Conseptum, Σ. Πατάκης, 1997)
Μια multimedia εφαρμογή που πραγματεύεται όλη την ελληνική ιστορία από το 1821 ως το 1981 μέσα απο πρωτότυπα κείμενα, κινηματογραφικές ταινίες, ηχητικά ντοκουμέντα - αφηγήσεις, φωτογραφίες, ιστορικά έγγραφα, πίνακες ζωγραφικής, ιστορικούς χάρτες, γραφικά, μουσική
Προτεινόμενα χαρακτηριστικά: 486/66ΜΗ ;8MB Ram ;Κάρτα οθόνης SVGA ; CD-ROM 4x ;Windows 3.11 or Windows 95 ;Κάρτα ήχου
Keywords: Ιστορία, Νεώτερη -- Ελλάδα -- CD-ROMs.; Ιστορία, Σύγχρονη -- Ελλάδα -- CD-ROMs.; CD-ROMs.