Πληροφορική - θεωρία και πράξη ένα πλήρες ηλεκτρονικό βιβλίο (Α. Κ. Δαμιανάκης & Σ. Πατάκης, 1997)
Μια multimedia εφαρμογή που πραγματεύεται πάνω από 12 βίντεο, 150 σελίδες κείμενα, 60 λεπτά αφηγήσεις, 300 φωτογραφίες, κινούμενα σχέδια, γραφικές παραστάσεις.