Πληροφορική - θεωρία και πράξη ένα πλήρες ηλεκτρονικό βιβλίο (Αθήνα : Α. Κ. Δαμιανάκης & Σ. Πατάκης, 1997)
Μια multimedia εφαρμογή που πραγματεύεται πάνω από 12 βίντεο, 150 σελίδες κείμενα, 60 λεπτά αφηγήσεις, 300 φωτογραφίες, κινούμενα σχέδια, γραφικές παραστάσεις.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος :486/66ΜΗζ, 8ΜΒ RAM, ελληνικά Win 3.11 ή Win 95, κάρτα ήχου, CD-ROM 6x, Οθόνη SVGA με χιλιάδες χρώματα, 640Χ480, video for windows (για win 3.11).
Keywords: Πληροφορική -- Θεωρία και πράξη -- CD-ROMS.; CD-ROMs.