Μαθαίνοντας τον υπολογιστή μου multimedia encyclopedia. (Vertigo Multimedia Technology, 1997)
Το μαθαίνοντας τον υπολογιστή μου είναι ένα interactive multimedia CD-ROM που λειτουργεί και σαν προόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών και σαν εγκυκλοπαίδεια, περιλαμβάνοντας και περιεκτική εισαγωγή΄στον κόσμο των συμβατών με την ΙΒΜ υπολογιστών.