Μαθαίνοντας τον υπολογιστή μου multimedia encyclopedia. (Αθήνα : Vertigo Multimedia Technology, 1997)
Το μαθαίνοντας τον υπολογιστή μου είναι ένα interactive multimedia CD-ROM που λειτουργεί και σαν προόγραμμα εκμάθησης υπολογιστών και σαν εγκυκλοπαίδεια, περιλαμβάνοντας και περιεκτική εισαγωγή΄στον κόσμο των συμβατών με την ΙΒΜ υπολογιστών.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος :486/66ΜΗz, 8 MB Ram 8 MB ελεύθερα στον σκληρό δίσκο CD drive 4speed windows 95, times new roman greek γραμματοσειρά.
Keywords: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές -- CD-ROMs.; CD-ROMs.