Ηλεκτρονικό λεξικό magenta γαλλικό - ελληνικό, ελληνικό - γαλλικό
Ενα μοναδικό ηλεκτρονικό βοήθημα για εμπορική αλληλογραφία, μεταφραστές, μαθητές, δημοσιογράφους, "κυβερνοναύτες" του Internet αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα εγγραφά τους.