Ηλεκτρονικό λεξικό magenta γαλλικό - ελληνικό, ελληνικό - γαλλικό (Αθήνα : Magenta)
Ενα μοναδικό ηλεκτρονικό βοήθημα για εμπορική αλληλογραφία, μεταφραστές, μαθητές, δημοσιογράφους, "κυβερνοναύτες" του Internet αλλά και για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τα εγγραφά τους.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: MS-Windows '95, Windows NT
Keywords: Γαλλική γλώσσα -- Λεξικά -- Ελληνικά -- CD-ROMs.; Εγκυκλοπαίδειες -- CD-ROMs.; CD-ROMs.