Χρηματιστηριακό λεξικό το απόλυτο βοήθημα για το χρηματιστήριο (MLS Multimedia Σταφυλίδη, 1999)
Το ουσιαστικότερο και πολυτιμότερο βοήθημα για την καλύτερη και γρηγορότερη κατανόηση της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου και της αγοράς