Χρηματιστηριακό λεξικό το απόλυτο βοήθημα για το χρηματιστήριο (Αθήνα : MLS Multimedia Σταφυλίδη, 1999)
Το ουσιαστικότερο και πολυτιμότερο βοήθημα για την καλύτερη και γρηγορότερη κατανόηση της λειτουργίας του Χρηματιστηρίου και της αγοράς
Ελληνοαγγλικό - αγγλοελληνικό.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: PC με επεξεργαστή 486 DX ή ανώτερο, Windows 95 ή Windows 98 12 MB RAM, μονάδα ανάγνωσης CD-ROM 4X.
Keywords: Χρηματιστήριο Αξιών -- Λεξικά -- CD-ROMs.; CD-ROMs.