Project financing - Μονοβάσιος, Γεώργιος Ε.; Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής. ([Χ.τ.] : [χ.ό.], 2003)
Χρηματοδότηση μεγάλων έργων.
Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς,2003.
Περιέχει βιβλιογραφία.
Keywords: Διατριβές.; Επενδύσεις κεφαλαίου.; Διοικητική οικονομική.; Εταιρείες -- Χρηματοδότηση.