Αθανασοπούλου, Θ. Χ., & Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. (2003). Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης. Πειραιάς: [χ.ό.].
Παραπομπή Chicago StyleΑθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ., and Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης. Πειραιάς: [χ.ό.], 2003.
Παραπομπή MLAΑθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ., and Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων: σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης. Πειραιάς: [χ.ό.], 2003.