Αρβανιτογιάννης, Ι. Σ., Σάνδρου, Δ., & Λάζαρος, Κ. (2001). Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Θεσ/νίκη: University studio press.
Παραπομπή Chicago StyleΑρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ., Δήμητρα Σάνδρου, and Κούρτης Λάζαρος. Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Θεσ/νίκη: University studio press, 2001.
Παραπομπή MLAΑρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ., Δήμητρα Σάνδρου, and Κούρτης Λάζαρος. Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Θεσ/νίκη: University studio press, 2001.