Παραπομπή APA

Αρβανιτογιάννης, Ι. Σ., Σάνδρου, Δ., & Λάζαρος, Κ. (2001). Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Θεσ/νίκη: University studio press.

Παραπομπή Chicago Style

Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ., Δήμητρα Σάνδρου, and Κούρτης Λάζαρος. Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Θεσ/νίκη: University studio press, 2001.

Παραπομπή MLA

Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ., Δήμητρα Σάνδρου, and Κούρτης Λάζαρος. Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Θεσ/νίκη: University studio press, 2001.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.