Παραπομπή APA

Νταβάρα, Μ. Ν., & Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. (2006). Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας. Πειραιάς: [χ.ό.].

Παραπομπή Chicago Style

Νταβάρα, Μαρία Ν., and Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας. Πειραιάς: [χ.ό.], 2006.

Παραπομπή MLA

Νταβάρα, Μαρία Ν., and Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας. Πειραιάς: [χ.ό.], 2006.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.