Γεωγραφία της Ελλάδας : Έρευνα στην Ελλάδα (Αθήνα : Conceptum, 2002)
Περιλαμβάνει 60min. βίντεο από όλη την Ελλάδα, εκατοντάδες φωτογραφίες, περισσότερα από 150 γραφικά και τρισδιάστατοι χάρτες, κινούμενα σχέδια
Περιλαμβάνει τους Δήμους και Οικισμούς σύμφωνα με το Σχέδιο Καποδίστρια
Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για να μάθουμε την Γεωγραφία της Ελλάδας, Σχεδιασμένο για παιδιά από 7-107 ετών
Ελάχιστα χαρακτηριστικά : Pentium. 32MBRAM, Win 95, Ελληνικά Win 98, ME, 2000, XP, Κάρτα ήχου, CD-ROM 8x, SVGA με χιλιάδες χρώματα, σε ανάλυση οθόνης 640 x 480
Keywords: Γεωγραφία -- Ελλάδα -- Οπτικοακουστικά μέσα.