Κόσμος Εγκυκλοπαίδεια (Αθήνα : Conceptum, 2004)
Στα περιεχόμενα της εγκυκλοπαίδειας περιλαμβάνονται χιλιάδες λήμματα, με πλούσιο πολυμεσικό υλικό, όπως βίντεο, κινούμενα σχέδια, γραφικά, ήχοι κ.α. Περιλαμβάνει διαδραστικό Εργαστήρι Γεωμετρίας, ορθογραφικό λεξικό, παγκόσμιο άτλαντα, άτλαντα του ανθρώπινου σώματος, ενότητα "Σαν σήμερα" και "Χρονολόγιο" με τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα, καλύπτοντας σφαιρικά τις ανάγκες του μαθητή, του φοιτητή αλλά και όλης της οικογένειας. Υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης περιεχομένου μέσω Internet.
Ελάχιστα χαρακτηριστικά : Microsoft Media Player 7.0, Pentium III -500MHz, 128 MB RAM, Windows 98, 2000, XP, Κάρτα ήχου, CD-ROM 8x, SVGA με χιλιάδες χρώματα σε ανάλυση οθόνης 800x600
Keywords: Εγκυκλοπαίδειες -- CD-ROMs.