Ελληνική Επανάσταση : Το '21 εν πλω (Αθήνα : MLS)
Παρουσιάζει την ελληνική ναυτική παράδοση και τέχνη, τη νησιωτική κοινωνία και οικονομία, τα πλοία της εποχής και το πλήρωμά τους, τις μεγάλες ναυμαχίες, αλφαβητικό ευρετήριο προσωπικοτήτων, τόπων, εννοιών και ιστορικών γεγονότων, σημειώσεις, σελιδοδείκτη, εργαστήριο διαχείρισης επιλεγμένων κεφαλαίων και σημειώσεων για κάθε χρήστη
Το έργο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου "Σειρήνες" που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος
Ελάχιστες απαιτήσεις : Windows 9x, Pentium 166 MMX, 32 MB RAM, κάρτα οθόνης με βάθος χρώματος 16 bit, κάρτα ήχου, ποντίκι, ηχεία
Keywords: Ελλάδα -- Ιστορία -- Επανάσταση του 1821.