Ελληνικά Μουσεία = Greek Museums (Αθήνα : Virtual Reality S.A., 1998)
Περιέχει 9 από τα καλύτερα ελληνικά μουσεία : Μουσείο Ακρόπολης, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Βυζαντινό Μουσείο, Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσ/νίκης, Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, Μουσείο Δελφών, Αρχαίας Πέλλης, Μουσείο Ηρακλείου, Μουσείο Κύπρου
Seven language edition - multimedia CD-Rom
Απαιτήσεις συστήματος : 486/66 - 8MB RAM, 640x480, 256-colour display, 16-bit sound card (optional), 2x CD-ROM drive,(4x or higher recommented) Windows 3.1/3.11 Windows '95/'98/NT 4.0
Keywords: Μουσεία -- Ελλάδα.