Κ.Π. Καβάφης : Ο άνθρωπος και η εποχή του (Ερμής, 2003)
Καταγράφει τη ζωή του Καβάφη, το δημοσιευμένο έργο του και τα γεγονότα της εποχής του στην πόλη του, την Αλεξάνδρεια, αλλά και στην Ελλάδα και διεθνώς