Business plan : Professional edition - Αυλωνίτης, Γεώργιος Ι., 1949- ([χ.τ.] : CD MEDIA)
Το απαραίτητο βοήθημα για την ανάπτυξη της επιχείρησης και την εξερεύρεση επενδυτικών κεφαλαίων, με πρακτικές συμβουλές σε κάθε στάδιο δημιουργίας του επιχειρηματικού σχεδίου, με πραγματικά Case Studies Ελληνικών Επιχειρήσεων, με μορφοποιημένους οδηγούς χρηματοοικονομικών που καλύπτουν διαφορετικά είδη επιχειρήσεων (Α.Ε., Ε.Π.Ε., Ομόρυθμες, Ατομικές), Με δυνατότητα εξαγωγής των δεδομένων σε Microsoft Powerpoint
Ολοκληρωμένο επαγγελματικό εργαλείο δημιουργίας επιχειρηματικού σχεδίου, με πρακτικές συμβουλές και παραδείγματα Ελληνικών επιχειρήσεων, το απαραίτητο βοήθημα για εξεύρεση επενδυτών
Απαιτήσεις συστήματος : Windows 98, ME, 2000 ή XP Microsoft Office (Ελληνική ή Αγγλική έκδοση): 987, 2000, XP (Περιορισμένες λειτουργίες)
Keywords: Στρατηγικός σχεδιασμός.; Διοίκηση και οργάνωση.