Συμβάσεις και συμφωνητικά : επεξεργάσιμες φόρμες συμβάσεων και συμφωνητικών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις ([Αθήνα] : Σάκκουλας)
Το πρόγραμμα συγγραφής συμβάσεων και συμφωνητικών είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο έτοιμων σχεδίων κειμένων για οποιονδήποτε ιδιώτη ή επιχείρηση και καλύπτει διαφορετικές περιπτώσεις, όπως :συμβάσεις, εταιρείες, φόρμες - αιτήσεις, καταστατικό - πρακτικά εταιρειών.
Περιέχει διαφορετικές επεξεργάσιμες συμβάσεις και συμφωνητικά μαζί με επεξηγηματικές οδηγίες, έτοιμες φόρμες αιτήσεων προς δημόσιους οργανισμούς, Δ.Ο.Υ. και επιμελητήρια. Δημιουργήθηκε από καθηγητή της νομικής σχολής του Δ.Π.Θ., με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες του επαγγελματία και της επιχείρησης.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος :Windows 95B, 98, ME, NT4 SP4 ή νεώτερο, 2000, XP, Σύστημα Pentium ή συμβατό, 64MB RAM, 30MB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο,Ανάλυση οθόνης 800/600, 256 χρώματα, CD-ROM drive, Internet Explorer 5 ;ή νεώτερο, Acrobat Reader (διατίθονται μέσα στο CD).
Keywords: Συμβάσεις.; CD-ROMs.