Εγχειρίδιο ελληνικού γενικού λογιστικού σχεδίου - Σακέλλης, Εμμανουήλ Ι. (Αθήνα : Βρύκους, 2000)
Περιλαμβάνει το σχέδιο λογαριασμών, τα υποδείγματα των οικονομικών καταστάσεων, τη συνδεσμολογία των λογαριασμών με τις οικονομικές καταστάσεις, αριθμοδείκτες για τη διερεύνηση των οικονομικών καταστάσεων.
Keywords: Δημόσια οικονομική -- Ελλάδα -- Λογιστική.