Ηλεκτρονικό λεξικό magenta γερμανικό - ελληνικό, ελληνικό - γερμανικό. (Αθήνα : Magenta, 2006)
50.000 και πλέον λήμματα (λέξεις, φράσεις και ιδιοματισμοί), ομαδοποίηση λημμάτων, προσθήκη νέων λημμάτων, μεταφραστική υποβοήθηση, εκτύπωση λημμάτων, αποστολή λημμάτων με η-ταχυδρομείο, λειτουργεί σε οποιοδήποτε έκδοση των windows.
Windows XP, 2000, NT, 9x.
Keywords: Γερμανική γλώσσα -- Λεξικά -- Αγγλικά -- CD-ROMs.; Λεξικά -- CD-ROMs.; CD-ROMs.