Ηλεκτρονικό λεξικό magenta Αγγλικό-ελληνικό και ελληνικό-αγγλικό λεξικό βιολογικών και ιατρικών όρων. (Αθήνα : Magenta)
Περιέχει περισσότερες από 30.000 λέξεις.
MS-Windows 3.1x, Windows '95. Windows '98, Windows NT 4.0.
Keywords: Λεξικά -- CD-ROMs.; CD-ROMs.; Βιολογία -- Λεξικά -- CD-ROMs.; Ιατρική -- Λεξικά -- CD-ROMs.