Λεξικό της σύγχρονης οικονομίας θεωρητικής & εφαρμοσμένης. (Αθήνα : Σταφυλίδης)
Το μοναδικό ηλεκτρονικό λεξικό που καλύπτει όλους τους κλάδους της οικονομικής επιστήμης. Περιλαμβάνει διεξοδικά: Accounting, advertising, banking, business, econometrics, economic theory, financing, management, marketing, shipping.
Απευθύνεται στους φοιτητές των οικονομικών σχολών (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), στους καθηγητές των οικονομικών επιστημών, στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις, στους επενδυτές (μικρούς και θεσμικούς), στις χρηματιστηριακές εταιρείες, στα στελέχη των τραπεζών, στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, στους οικονομικούς αναλυτές, στους δημοσιογράφους των οικονομικών ρεπορτάζ, στους πολιτικούς.
Ηλεκτρονικό λεξικό. Περιέχει 45.000 λήματα.
Αγγλοελληνικό & ελληνοαγγλικό.
Ελάχιστες απαιτήσεις: Επεξεργαστής 486, Ram 16MB, VGA 640 x 480, 45MB ελεύθερο χώρο στο δίσκο, Windows 9X, NT, 2000. XP.
Keywords: Οικονομία -- Λεξικά.; CD-ROMs.