Σύγχρονο αναλυτικό ηλεκτρονικό μεταφραστικό λεξικό αγγλικό -ελληνικό, οικονομικό και εμπορικό λεξικό. (Αθήνα : Ματζέντα, 2006)
Η ορολογία καλύπτει: τραπεζικούς 'ορους, ασφαλιστικούς 'ορους, ναυτιλιακούς οικονομικούς όρους, εμπορικές - οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, βιομηχανικούς οικονομικούς όρους, logistics, επικοινωνίες - μεταφορές - εκτελωνισμούς, διεθνείς εμπορικούς κανόνες (incoterms), λογιστικές εγγραφές - φορολογία, χρεόγραφα - τίτλους, νομικούς όρους - εργασιακές σχέσεις. Σε συνδυασμό με ορολογία σχετική με: πληροφορική - Ηλ. υπολογιστές (computers), ηλεκτρονικούς όρους, marketing - management, ακρωνύμια - συντμήσεις.
Αγγλικό-Ελληνικό λεξικό.
Ελάχιστες απαιτήσεις: Windows XP, 2000, 9x.
Keywords: Οικονομία -- Λεξικά.; Εμπόριο -- Λεξικά.; CD-ROMs.