Tests Αγγλικών (Αθήνα : Interlearn)
Διάφοροι τύποι ασκήσεων,Θεωρία στα ελληνικά και στα Αγγλικά,Δημιουργία και εκτύπωση tests.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Windows 95/98/Me.
Keywords: CD-ROMs.; Multimedia; Test of English for International Communication -- Study guides; Αγγλική γλώσσα -- Σπουδή και διδασκαλία.