Cosmos : η εγκυκλοπαίδεια του σύμπαντος - Sagan, Carl 1934-1996. (Αθήνα : Titranna Ltd./VideoPress S.A., 2000)
Μια multimedia εφαρμογή σε 7 dvd και 13 ωριαία επεισόδεια dvd.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος pal και περιοχής 2 (Ευρώπη).
Keywords: CD-ROMs.; Astronomy -- Popular works -- CD-ROMs.