Μάθετε ιταλικά : world talk μεσαίο επίπεδο. ([London] : EuroTalk, 2002)
Μεσαίο επίπεδο για όλες τις ηλικίες.
Απαιτήσεις συστήματος: Windows 98/Me/ XP.
Keywords: CD-ROMs.; Italian language -- Study and teaching -- Interactive multimedia; Ιταλικά -- Σπουδή και διδασκαλία -- Πολυμέσα.; Italian language -- Self-instruction.