Mykonos - Delos a voyage to the centre of the Cyclades = Μύκονος - Δήλος ένα ταξίδι στο κέντρο των Κυκλάδων - Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου. (Αθήνα : Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 2002)
Το πρόγραμμα "Μύκονος-Δήλος" απευθύνεται στους άοκνους ταξιδευτές της Ελλάδας που επιθυμούν να ανακαλύψουν την άλλη όψη των νησιών: τη Μύκονο πίσω από το επιμελώς διαμορφωμένο τουριστικό θέρετρο και την "άδηλη" Δήλο μέσα από τις ρωγμές των μνημείων της.
Απαιτήσεις συστήματος: Windows 98/2000/Me/ XP.
Keywords: CD-ROMs.; Δήλος -- Αρχαιότητες -- Οδηγοί.; Μύκονος -- Αρχαιότητες -- Οδηγοί.