Κλεοπάτρα : ένα ταξίδι στα ελληνιστικά χρόνια. - Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου. (Αθήνα : Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 2000)
Το cd-rom φιλοδοξεί να παρασύρει τον νεαρό χρήστη σε ένα ταξίδι στα ελληνιστικά χρόνια.
Keywords: Cleopatra, Queen of Egypt; CD-ROMs.; Queens -- Egypt -- Biography