Enter Home προετοιμασία εξετάσεων ECDL.
Απαραίτητο βοήθημα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, παρουσιάσεις video για εκμάθηση θεωρίας, ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης, εκαντοντάδες ερωτήσεις INATES (IN Application TESting), περιλαμβάνει 2 CD.