Enter Home προετοιμασία εξετάσεων ECDL. (Αθήνα : Inte*learn.)
Απαραίτητο βοήθημα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, παρουσιάσεις video για εκμάθηση θεωρίας, ασκήσεις εμπέδωσης της ύλης, εκαντοντάδες ερωτήσεις INATES (IN Application TESting), περιλαμβάνει 2 CD.
Το CD 1 είναι εκπαιδευτικό υλικό και το CD 2 είναι εξεταστικό υλικό.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Pentium III 350 MHz ή ανώτερος; 256 MB RAM ή μεγαλύτερη; SVGA κάρτα γραφικών, ανάλυση οθόνης 800 Χ 600 στα εκατομμύρια χρώματα για το εξεταστικό υλικό και 1024 χ 768 για το εκπαιδευτικό υλικό; Windows 2000 ή XP ή 2003 (ελληνική ή αγγλική έκδοση); Microsoft Office 2000 ή XP ή 2003 (ελληνική ή αγγλική έκδοση); Internet Explorer 6 ή 7 & Outlook Express 6 (ελληνική ή αγγλική έκδοση); Σύνδεση στο INTERNET (μόνο για το online εκπαιδευτικό υλικό).
Keywords: CD-ROMs.; European computer driving licence; Λειτουργικά συστήματα.