Προπαρασκευαστικό υλικό για το ECDL ενότητες 1 & 2 Βασικές Έννοιες Πληροφορικής, Χρήση Η/Υ & Διαχείριση Αρχείων. (Αθήνα : Inte*learn, 2005)
Το cd-rom περιλαμβάνει: 5 τέστ Inates σε κάθε ενότητα, 36 ερωτήσεις Inates ανά τέστ, 180 ερωτήσεις Inates σε κάθε ενότητα, Συνολικά 360 ερωτήσεις Inates, Συμβατό με τις εκδόσεις των Microsoft Windows 2000, XP και 2003, Όλες οι ερωτήσεις βασίζονται στο ECDL Syllabus 4.0, Σύστημα ίδιο με αυτό των πραγματικών εξετάσεων του ECDL.
In Application TESting.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος: Pentium 266MHz - 128 MB RAM - Windows 2000/XP/2003.
Keywords: CD-ROMs.; European computer driving licence; Λειτουργικά συστήματα.