Χαρίλαος Τρικούπης : η ζωή και το έργο του - Ελλάδα. Βουλή. (Αθήνα : Exodus, 1999)
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται κείμενα και εικαστικό υλικό από τα τέλη του 19ου αιώνα, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα, το πολιτικό ήθος και το σημαντικό έργο του Χαριλάου Τρικούπη. Συγκεκριμένα αποτυπώνεται η συμβολή του στην ανανεωτική προσπάθεια του ελληνικού λαού, η οποία οδήγησε στον εκδημοκρατισμό του πολιτικού συστήματος, στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και των παραγωγικών μηχανισμών της χώρας, ακθώς επίσης στη στρατιωτική της ανασυγκρότηση.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για PC: Επεξεργαστής Pentium 133 MHz, 32 MB RAM, CD-ROM Drive 8x, Οθόνη SVGA 800x600, True Color, MS Windows 95/98/NT/2000/Millenium.
Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για Macintosh: Power PC, Επεγεργαστής G3, 32 MB RAM, Οθόνη SVGA 800x600, Millions of colours, Mac O.S. 8.1.
Keywords: Τρικούπης, Χαρίλαος, -- 1832-1896.; CD-ROMs.; Ελλάδα -- Ιστορία -- 1801-1900 (19ος Αιώνας).