Χρηματοοικονομική ανάλυση των εισηγμένων στο Χ.Α.Α. εκδοτικών-εκτυπωτικών επιχειρήσεων - Κουρής, Παναγιώτης Δ. ([χ.ό.], 2003)
Ανίχνευση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος με τη βοήθεια της ανάλυσης της οικονομίας, ανίχνευση του μικροοικονομικού περιβάλλοντος με τη βοήθεια της ανάλυσης του κλάδου, σκιαγράφηση της χρηματοοικονομικής ανάλυσης από θεωρητικής πλευράς, πρακτική εφαρμογή αυτής στις εισηγμένες στο Χ.Α.Α. εκδοτικές-εκτυπωτικές επιχειρήσεις, εξαγωγή συμπερασμάτων.