Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Παράρτημα : συζητήσεις = Official Journal of the European Communities. Annex : debates - European Commission (Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Επισήμων Εκδόσεων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 1999)
Το cd-rom περιέχει τα πλήρη πρακτικά των συζητήσεων από τις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η αναζήτηση των εκθέσεων γίνεται κατά σύνοδο, ομιλητή ή λέξη από τον τίτλο.
Τα στοιχεία διατίθενται σε όλες τις κοινοτικές γλώσσες.
Τίτλος από την ετικέτα του CD-ROM.
Από τον Απρίλιο 2000 η συχνότητα της έκδοσης αλλάζει και εκδίδεται 4 φορές το χρόνο.
Από τον Φεβρουάριο 2001 η συχνότητα της έκδοσης αλλάζει και εκδίδεται 8 φορές το χρόνο.
Απαιτήσεις του συστήματος: Intel-486 PC το ελάχιστο (Pentium 166 MHz), 16MB μνήμη το ελάχιστο (64MB), CD-ROM 24x οδηγό, Windows95/98 ή NT4.0, browser Netscape 4.0 (το ελάχιστο) ή Internet Explorer 5.0 (το ελάχιστο).
Πολύγλωσσο.
Keywords: CD-ROMs.; European Communities -- Periodicals