Άτλαντας της Ελλάδας: μια multimedia εξερεύνηση του ελληνικού χώρου
Περιέχει χάρτες ανα νομό (πολιτικούς), χάρτες ανα περιφέρεια (γεωφυσικούς), αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με δημογραφία, θρησκεία, οικονομία, δημόσια υγεία, εκπαίδευση και συγκοινωνίες, αναλυτικά στοιχεία για βουνά, ποτάμια, λίμνες, πελάγη, κλίμα, σεισμούς, χλωρίδα, πανίδα, λεξικογραφημένο κατάλογο όλων των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, αρχαιολογικούς χώρους, φωτογραφίες και βίντεο και τους νέους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) σύμφωνα με το σχέδιο Καποδίστριας.