Άτλαντας της Ελλάδας: μια multimedia εξερεύνηση του ελληνικού χώρου (Αθήνα : Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη)
Περιέχει χάρτες ανα νομό (πολιτικούς), χάρτες ανα περιφέρεια (γεωφυσικούς), αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με δημογραφία, θρησκεία, οικονομία, δημόσια υγεία, εκπαίδευση και συγκοινωνίες, αναλυτικά στοιχεία για βουνά, ποτάμια, λίμνες, πελάγη, κλίμα, σεισμούς, χλωρίδα, πανίδα, λεξικογραφημένο κατάλογο όλων των πόλεων και χωριών της Ελλάδας, αρχαιολογικούς χώρους, φωτογραφίες και βίντεο και τους νέους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) σύμφωνα με το σχέδιο Καποδίστριας.
Σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας.
Ελάχιστες απαιτήσεις: IBM PC ή συμβατό, με επεξεργαστή Pentium 133 Mhz, 16 MB RAM Μνήμη, SVGA 800X600, χιλιάδες χρώματα, οδηγό CD-ROM 8X, κάρτα ήχου, Windows 95.
Keywords: Γεωγραφία -- Ελλάδα -- Άτλαντες -- CD-ROMs.; CD-ROMs.; Ελλάδα -- Χάρτες -- CD-ROMs.