Μουσικοθεραπεία: ο τρίτος δρόμος - Ψαλτοπούλου,Θεοδώρα .; Ζαφρανάς, Νικόλαος (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Μέρος του 2ου, 3ου, 4ου, 5ου και 7ου κεφαλαίου είναι από την προσωπική μου διατριβή, από εισηγήσεις σε συνέδρια, δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και εκδηλώσεις παραστάσεων κοινωνικής μουσικοθεραπείας, τα οποία αναφέρονται στις βιβλιογραφικές αναφορέςΜέρος του 6ου κεφαλαίου είναι από προφορικές εισηγήσεις σε επιστημονικά συνέδρια.
Keywords: Music therapy; Μελέτη περίπτωσης; Χρόνιοι πάσχοντες; Ειδική αγωγή; Μουσικοθεραπεία; Ψυχολογία -- Κλινική ψυχολογία; Εκπαίδευση και επιστήμες της αγωγής; Τέχνες και γράμματα