Διαχείριση Ψηφιακού Περιεχομένου - Κυριάκη-Μάνεση, Δάφνη. (Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα Κάλλιπος, 2015)
Το σύγγραμμα αποτελείται από 7 κεφάλαια και ένα γλωσσάρι. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από κριτήρια αξιολόγησης γνώσεων και τις απαντήσεις τους καθώς και εκτενή βιβλιογραφία.