Διαχείριση Ψηφιακού Περιεχομένου - Κυριάκη-Μάνεση, Δάφνη; Κουλούρης, Αλέξανδρος; Κριτικός αναγνώστης (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Το σύγγραμμα αποτελείται από 7 κεφάλαια και ένα γλωσσάρι. Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από κριτήρια αξιολόγησης γνώσεων και τις απαντήσεις τους καθώς και εκτενή βιβλιογραφία.
Keywords: Librarianship and library resources; Librarianship and information studies; Electronic information resources -- Management; Θεματική πρόσβαση; Οικονομικές επιστήμες; Διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά των επιχειρήσεων; Μάρκετινγκ; Λογιστική; Διαχείριση πληροφοριών; Βιβλιοθηκονομία και αρχειονομία; Επιστήμη υπολογιστών / Πληροφορική -- Αλγόριθμοι και πολυπλοκότητα -- Βασικές δομές δεδομένων και αλγόριθμοι -- Βασικές αρχές συστημάτων; Ανοικτή Πρόσβαση; Ανοικτά δεδομένα; Διαχείριση πηγών πληροφόρησης; Αποθετήρια; Μεταδεδομένα; Ψηφιακό περιεχόμενο; Ψηφιακές βιβλιοθήκες