Μάνατζμεντ-μάρκετινγκ για αναψυχή κατασκηνώσεων Μέθοδοι-στρατηγικές-δραστηριότητες αναψυχής-εκπαίδευση στελεχών-παιδικές κατασκηνώσεις/πρακτικός οδηγός για εκπαιδευτικούς και στελέχη των κατασκηνώσεων - Ιωαννίδου, Ευαγγελία. (Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα Κάλλιπος, 2015)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που διδάσκονται θέματα οργάνωσης των κατασκηνώσεων, αναψυχής, υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων και εκπαίδευσης στελεχών παιδικών κατασκηνώσεων, καθώς και σε διοικητικά στελέχη κατασκηνώσεων που επιθυμούν να κατανοήσουν σε βάθος το αντίστοιχο θεωρητικό υπόβαθρο και να εφαρμόσουν στην πράξη μεθόδους διαδικασίες και στρατηγικές μάνατζμεντ και μάρκετινγκ στον συγκεκριμένο χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από μη εξοικειωμένους αναγνώστες όσο και από προχωρημένους επιστήμονες του κλάδου. Φοιτητές, διδάσκοντες, σπουδαστές και επαγγελματίες του χώρου των κατασκηνώσεων, της αναψυχής και της φιλοξενίας στον τουρισμό, μπορούν να βρουν στο βιβλίο αυτό, το απαραίτητο υλικό για την κατανόηση των εννοιών και την πρακτική εκπαίδευση σε θέματα που σχετίζονται με:- Ανάπτυξη του κατασκηνωτικού θεσμού- Υπηρεσίες των κατασκηνώσεων- Μάνατζμεντ κατασκηνώσεων- Μάρκετινγκ κατασκηνώσεων- Σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων αναψυχής- Δραστηριότητες της αναψυχής- Παιχνίδια- Λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων- Εκπαίδευση στελεχών παιδικών κατασκηνώσεων- Αγωγή παιδιών και εφήβων