Μαθήματα ανώτερων μαθηματικών - Μπράτσος, Αθανάσιος; Στρατής, Ιωάννης (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Αποτελείται από:1. Διανύσματα2. Αναλυτική γεωμετρία3. Πραγματικές συναρτήσεις4. Μιγαδικοί αριθμοί5. Μιγαδικές συναρτήσεις6. Γραμμική άλγεβρα7. Οριακή τιμή συνάρτησης8. Συνέχεια συνάρτησης9. Παράγωγος συνάρτησης10. Αόριστο ολοκλήρωμα11. Ορισμένο ολοκλήρωμα12. Σειρές (μαθήματα ανώτερων μαθηματικών)13. Σειρά Fourier14. Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών15. Διαφορικές εξισώσεις16. Μετασχηματισμός Laplace17. Διανυσματικές συναρτήσεις18. Διανυσματικός διαφορικός λογισμός19. Πολλαπλά ολοκληρώματα20. Επικαμπύλια και επιφανειακά ολοκληρώματα
Keywords: Mathematics; Ανώτερα μαθηματικά; Μαθήματα; Μαθηματικά -- Αριθμητική ανάλυση -- Συνήθεις διαφορικές εξισώσεις; Μαθηματικά -- Συνήθεις διαφορικές εξισώσεις -- Γενική θεωρία διαφορικών εξισώσεων; Μαθηματικά -- Συναρτήσεις μιας μιγαδικής μεταβλητής -- Γενικές ιδιότητες; Μαθηματικά -- Πραγματικές συναρτήσεις -- Διάφορα θέματα; Μαθηματικά -- Πραγματικές συναρτήσεις -- Πολυώνυμα, ρητές συναρτήσεις; Μαθηματικά -- Πραγματικές συναρτήσεις -- Συναρτήσεις πολλών μεταβλητών; Μαθηματικά -- Πραγματικές συναρτήσεις -- Συναρτήσεις μιας μεταβλητής; Μαθηματικά -- Γραμμική και πολυγραμμική άλγεβρα, θεωρία πινάκων -- Ειδικοί πίνακες; Μαθηματικά -- Γραμμική και πολυγραμμική άλγεβρα, θεωρία πινάκων -- Βασική γραμμική άλγεβρα; Μαθηματικά -- Γεωμετρία; Μαθηματικά -- Συναρτήσεις μιας μιγαδικής μεταβλητής; Μαθηματικά -- Γραμμική και πολυγραμμική άλγεβρα, θεωρία πινάκων; Μαθηματικά -- Πραγματικές συναρτήσεις