Μαθήματα εφαρμοσμένων μαθηματικών - Μπράτσος, Αθανάσιος. (Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα Κάλλιπος, 2015)
Αποτελείται από:1. Αριθμητική λύση εξισώσεων2. Αριθμητική λύση συστημάτων3. Πολυωνυμική παρεμβολή4. Splines5. Προσέγγιση ελάχιστων τετραγώνων6. Προσέγγιση παραγώγων7. Αριθμητική ολοκλήρωση8. Αριθμητική λύση συνήθων διαφορικών εξισώσεων9. Αριθμητική λύση μερικών διαφορικών εξισώσεων