Άτλας υπερηχογραφίας οφθαλμού και κόγχου - Τσινόπουλος, Ιωάννης. (Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα Κάλλιπος, 2015)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους Διδάκτορες της Ιατρικής, καθώς επίσης και σε ειδικευόμενους και ειδικούς οφθαλμιάτρους και ακτινολόγους. ΕισαγωγήΠαθήσεις ΒολβούΠαθήσεις ΚόγχουΠαθήσεις Οπτικού Νεύρου Παθήσεις Δακρυϊκού ΑδέναΣυγκριτικοί Πίνακες (απαραίτητοι για την διαγνωστική προσπέλαση)