Άτλας υπερηχογραφίας οφθαλμού και κόγχου - Τσινόπουλος, Ιωάννης; Δημητράκος, Στάυρος (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους Διδάκτορες της Ιατρικής, καθώς επίσης και σε ειδικευόμενους και ειδικούς οφθαλμιάτρους και ακτινολόγους. ΕισαγωγήΠαθήσεις ΒολβούΠαθήσεις ΚόγχουΠαθήσεις Οπτικού Νεύρου Παθήσεις Δακρυϊκού ΑδέναΣυγκριτικοί Πίνακες (απαραίτητοι για την διαγνωστική προσπέλαση)
Keywords: Eye -- Ultrasonic imaging; Eye -- Diseases -- Diagnosis; Κλινική διάγνωση; Υπερηχογραφία; Κόγχος; Οφθαλμός; Επιστήμες υγείας -- Ιατρική -- Κλινική ιατρική -- Διάγνωση; Επιστήμες υγείας -- Ιατρική -- Κλινική ιατρική; Επιστήμες υγείας -- Ιατρική -- Χειρουργικές ειδικότητες -- Οφθαλμολογία