Εισαγωγή στις πολίτικες ιδεολογίες - Βανδώρος, Σωτήρης; Σταυρακάκης, Ιωάννης (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Το σύγγραμμα επιδιώκει να αποτελέσει μια ενημερωμένη και χρηστική γενική εισαγωγή στο αντικείμενο των πολιτικών ιδεολογιών ως βασικής θεματικής της Πολιτικής Επιστήμης απευθυνόμενο πρωτίστως σε προπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και στο ευρύ κοινό.
1. Φιλελευθερισμός 2. Συντηρητισμός 3. Σοσιαλισμός 4. Αναρχισμός 5. Εθνικισμός 6. Φασισμός - Εθνικοσοσιαλισμός 7. Φεμινισμός 8. Οικολογισμός 9. Θρησκευτικός Φονταμενταλισμός
Keywords: Ideology -- Political aspects; Θρησκευτικός φονταμενταλισμός; Οικολογισμός; Φεμινισμός; Εθνικοσοσιαλισμός; Φασισμός; Εθνικισμός; Αναρχισμός; Σοσιαλισμός; Συντηριτισμός; Φιλελευθερισμός; Πολιτικές ιδεολογίες; Ιδεολογία; Πολιτικές επιστήμες; Πολιτικές επιστήμες -- Πολίτικη δεοντολογία και ηθική, πολίτικες στάσεις