Βελτιστοποίηση τεχνικών συστημάτων - Πρωτόπαπας, Άγγελος; Σχοινάς, Χρήστος (Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, 2015)
Εισαγωγή στην Επιχειρησιακή Έρευνα. Μαθηματική διατύπωση προβλημάτων και εφαρμογών και μέθοδοι της Επιχειρησιακής Έρευνας για την επίλυσή τους. Κλασσική βελτιστοποίηση, γραμμικός, μη γραμμικός και δυναμικός προγραμματισμός.
Keywords: Operations research; Βελτιστοποίηση συστημάτων; Μαθηματικά -- Επιχειρησιακή έρευνα, μαθηματικός προγραμματισμός